Recruitment

Over ons

Recruitment

Onze recruitment afdeling werkt hard om de juiste match te vinden tussen professional en opdrachtgever. We zijn gespecialiseerd in administratie en bouw en techniek, maar ook andere branches helpen we graag! Het vinden van de juiste match tussen de professional en opdrachtgever staat bij ons centraal. Wij zijn benieuwd naar jouw en je verhaal en kijken dan ook vooral naar jouw capaciteiten, motivatie en eigenschappen. Zo kunnen wij samen met jou de beste opdracht selecteren.

Wij werven professionals voor uiteenlopende functies. Dit kan gaan om een tijdelijk of vast dienstverband op strategisch, tactisch of operationeel niveau.

Hoe doen wij dit?

Door met jou open een gesprek aan te gaan over de kennis en ervaring die je hebt en vooral te praten over wat jij leuk vindt om te doen! Dat is het meest belangrijk; voor jou een baan vinden zodat jij iedere dag met veel plezier naar je werk gaat en aan het einde van je werkdag voldaan en tevreden weer naar huis gaat. ​

Neem contact met ons op

Ben jij een professional in de administratie of bouw of techniek die een nieuwe uitdaging zoekt? Neem dan direct contact met ons op!

Mail ons
Bel ons

© Alle rechten voorbehouden // Administratiemedewerkers